Notícies

El subministrament de samarretes de la Cursa de la Mercè seleccionat com a Bona Pràctica per la Comissió Europea

28/09/2020

El butlletí GPP News Alert, que difon experiències de Contractació i Compra Pública Verda arreu d'Europa, recull al número 99 l'experiència de l'Institut Barcelona Esports.

Des del Programa Ajuntament + Sostenible hem estat col·laborant amb la Direcció de Promoció i Esdeveniments Esportius de l'IBE per incorporar criteris ambientals en diferents aspectes de l'organització d'un dels esdeveniments esportius més icònics de la ciutat: la cursa de la Mercè.

Un dels aspectes en què es va voler treballar i que va donar resultats excel·lents, com ja es va anunciar aquí en el seu moment, va ser el contracte de subministrament de samarretes de la cursa.

Al maig d'enguany la Comissió Europea es va interessar per aquesta experiència i va sol·licitar més informació al respecte. Finalment, analitzada la documentació que se'ls ha lliurat i un cop vistos els resultats, ha considerat que l'experiència mereix el reconeixement com a Bona Pràctica europea de compra verda i així ho ha recollit al seu butlletí d'aquest setembre.

Aquí us podeu descarregar el butlletí de noticies, i aquí la fitxa de Bona Pràctica europea dedicada al cas de l'IBE.

Subscriu-te al bulletí!

Aquí et pots subscriure al Butlletí Ajuntament + Sostenible