Agenda

Del camp a la cuina i de la cuina a la taula

05/06/2014 18:30
-
05/06/2014 20:00
|
La Fàbrica del Sol, Passeig Salvat Papasseit, 1, Barcelona

Implicacions socials i ambientals de la nostra alimentació

Del camp a taula

La Fàbrica del Sol organitza el 5 de juny un taller per conèixer com podem tenir una dieta més saludable i respectuosa amb la biodiversitat del planeta.

La sessió introduirà les conseqüències que l’agroindústria ocasiona sobre el medi ambient i sobre la societat: aliments que viatgen distàncies quilomètriques, desforestació, utilització de fertilitzants que contaminen els sòls i els aqüífers, pèrdua de biodiversitat per la priorització de monocultius, etc. Alhora la jornada proposarà solucions per contribuir, mitjançant l'alimentació, a preservar la biodiversitat agrícola i ramadera del planeta. El taller inclou un tastet de productes locals, ecològics i de temporada i una mostra de les combinacions nutricionals més adequades.

Per més informació i inscripcions visiteu l'apartat d'Activitats de la web de la Fàbrica del Sol.

Subscriu-te al bulletí!